Esküvő külföldön, a tökéletes megoldás!

esküvő külföldön árak információk
esküvő külföldön

Esküvő a Maldív-szigeteken

Miért házasodjatok a Maldív-szigeteken?

A Maldív szigetek az Indiai-óceán gyöngyszeme, szikrázóan fehér homokos parttal, luxus szállodákkal, azúrkék, óceánnal, tökéletes kikapcsolódást biztosít a pihenni vágyóknak. A repülőgép Male repterén száll le, onnan hidroplánnal, vagy motorcsónakkal lehet eljutni a szigetekre. A hidroplános transzfer hatalmas élmény, fentről tökéletesen meg lehet csodálni ezeket a parányi szigeteket.
A Maldív-szigetek közkedvelt helyszín a formális esküvőkre, mivel nagyon sok szálloda privát körülmények között, a fehér homokos parton biztosítja a pár formális házasságát, vagy fogadalom/házasság megerősítését.
Szimbolikus esküvői szertartás: torta, pezsgő, fényképezés a fehér homokos parton, csodálatos környezetben, esküvői csokor, díszített szoba, ez várja a párokat!

Legyen életed legszebb napja olyan, amilyennek megálmodtad!

Az esküvő és a nászút minden pillanata, apró részlete gondos előkészítést, tervezést igényel, a lehetőségek teljes mértékben a Ti igényeitek szerint alakíthatóak, ebben segítenék én Nektek:

  • Gyors ügyintézést biztosítok.
  • Elfogadható árak mind a szállást, mind az esküvői költségeit illetően.
  • Sok-sok elégedett pár esküvőjét szerveztem már külföldön.

További részletekért hívjatok, írjatok!

Pintér Zsófia
Utazási irodavezető, esküvőszervező
info@eskuvokulfoldon.com
06-30-2973482

Szükséges dokumentumok

Sok szigetnél rendkívül nagy kedvezményt lehet kapni, ha fél, vagy 1 éven belül házasodtak, és a házassági anyakönyvi kivonatot prezentálni tudják. Formális esküvőhöz papírokra nincs szükség.

A Maldív-szigetekről

A Maldív Köztársaság egy szigetország az Indiai-óceánon, India délnyugati csücskénél. A szigetország 26 atollból, 1192 szigetből áll, amelyből kb. 200 lakott, további 87 a turisták részére fenntartott hely. Észak-déli irányban kb. 800 km hosszan nyúlik el kicsivel az Egyenlítőn túlra.

A szigetek ritkán emelkednek 2,5 méternél magasabbra a tengerből és egyikük területe sem nagyobb 13 km²-nél. A szigetek összterülete mintegy 300 km2. Az alacsony tengerszint feletti magasság miatt a szigetek létét a globális felmelegedés miatt tengerszint-emelkedés fenyegeti.

A szigetek kialakulása

A Maldív-szigetek korábban Afrika és Ausztrália között félúton helyezkedtek el, de a földmozgások hatására a mai Afrika, India, valamint Ausztrália és az Antarktisz széthasadtak. A törésvonal mentén feltörő lávából tenger alatti hegységek alakultak ki, amelyet a korallok formáltak. A kialakult korallépítményekből szigetek alakultak ki, így jött létre a Maldív-szigetek.

Éghajlat

A szigeteken – elhelyezkedésüknek megfelelően – trópusi éghajlat uralkodik. A hőmérséklet többnyire csak éjszaka csökken 25 °C alá.

Élővilág, természetvédelem

A szigetek legjellegzetesebb fafajtája a kókuszpálma, amelyet a csavaros pálma, majd a mangó követ.
Állatvilágát a gyík, a gekkó, a holló, a gém, a sirály és természetesen a halak alkotják. A víz alatti világ egyik leghatalmasabb lakója, a cetcápa (plankton evő) igen gyakori a szigetek környékén.

Etnikai, nyelvi, vallási megoszlás

A lakosság arab, valamint szingaléz és maláj származású. Az őslakosok közül kb. 100-200 él még. A sziget összes lakója muszlim. Az ország nyelve a szingalézzel
(Srí Lanka hivatalos nyelve) rokon divehi nyelv, az írásuk arab eredetű.

HASZNOS TUDNIVALÓK

Időeltérés: +3/4, Vízum: nem szükséges, az útlevélnek legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennieHálózati feszültség: 110 illetve 220 Volt
Nemzeti valuta: maldív rúpia
A csapvíz nem iható, de mindenhol kaphatunk palackozott vizet!
Közlekedés: A szigeteken gyalog vagy kerékpárral lehet közlekedni. A repülőtér elől hajók indulnak a szigetekre és a szigetek között is hajóval lehet közlekedni.
Ruházat: A nyárias viselet, strandpapucs, szalmakalap ajánlott. Néha záporok is előfordulhatnak, ezért az esőkabát is javasolt.

Árak

Az árakat egyéni igényeknek megfelelően alakítjuk, így kérlek, küldjél egy e-mail-t!

Ajánlatkérés