Esküvő külföldön, a tökéletes megoldás!

esküvő külföldön árak információk
esküvő külföldön

Esküvő a Seychelles-szigeteken

Miért házasodjatok a Seychelles-szigeteken?

Legyen életed legszebb napja olyan, amilyennek megálmodtad!

Mindenki valami egyedire vágyik, valami különlegesre, olyan útra, ami élete végéig emlékezetes marad. Tulajdonképpen miért ne lehetne az esküvő a nászúttal egybekötve? És valóban, mennyivel romantikusabb ez a sorsdöntő kijelentés egy napfényes, egzotikus országban, a tengerpart, és a pálmafák közelében!

A külföldön lebonyolított esküvő jó ötlet azoknak a pároknak, akik kerülni szeretnék az itthoni lakodalmat, és az esküvőre szánt összeget inkább a saját kényeztetésükre költenék el.
Válasszátok a számotokra legmeghittebb helyszínt, ha kell az elvárások, tradíciók és családi hagyományok megtörésével is, hiszen ez a nap Rólatok szól! Az esküvő és a nászút minden pillanata, apró részlete gondos előkészítést, tervezést igényel, a lehetőségek teljes mértékben a Ti igényeitek szerint alakíthatóak, ebben segítenék én Nektek:

  • Gyors ügyintézést biztosítok.
  • Elfogadható árak mind a szállást, mind az esküvői költségeit illetően.
  • Sok-sok elégedett pár esküvőjét szerveztem már külföldön.

További részletekért hívjatok, írjatok!

Pintér Zsófia
Utazási irodavezető, esküvőszervező
info@eskuvokulfoldon.com
06-30-2973482

Szükséges dokumentumok

  • Születési anyakönyvi kivonat, 6 hónapnál nem régebbi, három nyelvű.
  • Utazástól számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél.
  • Tanúsítvány (családi állapot igazolása, és ennek a hiteles fordítása).
  • Amennyiben valamelyik fél már elvált, özvegy, vagy nevet változtatott, ennek hivatalos igazolása és ennek hiteles fordítása.

Az esküvő hivatalos, a házassági anyakönyvi kivonatot hitelesíttetni kell itthon.

A Seychelles-szigetekről

Seychelles-szigetek Afrika keleti partjától 1500 km-re, Madagaszkártól északkeletre, az Indiai-óceánban helyezkedik el. 155 szigetből áll, a három fő sziget Mahé, Praslin és La Digue gránit sziklákon fekszik, a többiek korallzátonyon. A szigetnek kellemes klímája van, és az óceán s az év nagy részében nyugodt, és 27-30 fok körüli. Az itt élő emberek barátságosak, kedvesek és segítőkészek. Igazi egzotikus utazás, fehér homokos tengerpartjával, egzotikus élővilágával ideális helyszín egy felejthetetlen nyaraláshoz, esküvőhöz vagy nászúthoz egyaránt. Az érintetlen természet, és a korlátozott számú látogatók mindegyike különlegesnek érzi magát, tömegturizmusról Seychelles-szigetén szó sincs. Seychelles ideális nyaralóhely a családoknak is. A szigetek különbözősége, és a pihenési lehetőségek sokfélesége miatt minden családtag megtalálja azt, amiért ez a nyaralás örök emlék marad a számára.

Általános tudnivalók

Naptejet hasznos itthonról vinni, nagy karimájú kalap, sapka szükséges, mert erős a nap sugárzása. Gyógyszereket a fővárosukban is be tudunk szerezni, ám biztonságosabb itthonról vinni mindent, ami kellhet. Átalakító szükséges, szálloda recepcióján lehet kérni, depozit ellenében bérelni. Búvár felszerelést helyben is lehet venni, de talán jobb ezt is itthonról vinni.

Egészség

Hasznos tudni, hogy semmilyen kötelező védőoltásra nincs szükség a Seychelle-szigetekre való belépéshez, kivéve, ha valaki sárgalázzal fertőzött területről érkezik. Hepatitis A védőoltás javasolt. Hasmenés előfordulhat, de nagyon ritka. Érdemes a palackozott vizet fogyasztani.

Pénz

Az ország pénzneme a seychelle-i rúpia, melynek váltópénze a cent (1 rúpia=100 cent). Már a repülőtéren lehetséges pénzt váltani, de érdemes keresnünk utcai pénzváltókat, ahol mind a reptéri, mind a szállodai árfolyamoknál jobban lehetséges helyi pénzhez jutni. Eurót és dollárt helyenként elfogadnak, de tanácsos arra kalkulálni, hogy érdemesebb helyi pénzben fizetni. Bankkártyát is elfogadnak több helyen, mint szállodákban, éttermekben és autókölcsönzőkben vagy akár élelmiszerboltokban.

Árak

A sziget alapvetően drága, mivel mindent importálnak, de találni elérhető áron is éttermet. Kisebb üzleteket is találni, ahol az alapélelmiszerek hasonló áron vannak, mint itthon.

Közlekedés

Érdemes autót bérelni, de figyelni kell a jobboldali közlekedésre. Lehet buszozni is, bár a menetrendjük kiszámíthatatlan.

Komp közlekedik Mahé és Praslin, illetve Praslin és La Digue között. Az előbbi 50-60 perces út, míg az utóbbi 15-30 percet vesz igénybe. Mahé és Praslin között napi 4-5 járat van, míg Mahé-La Digue között 1 direkt, de Praslin-i átszállással több lehetőség is van.

Közbiztonság

Nagyon jó a közbiztonság, bár a következőket érdemes betartani: ne tartsunk magunknál nagyobb mennyiségű készpénzt és az útlevelünket, annak jobb helye van a hotelben, a széfben. A strandon és kiránduláskor különösen figyeljünk értékeinkre.

Árak

Az árakat egyéni igényeknek megfelelően alakítjuk, így kérlek, küldjél egy e-mail-t!

Ajánlatkérés