Esküvő külföldön, a tökéletes megoldás!

esküvő külföldön árak információk
esküvő külföldön

Kapcsolat

Mindig éreztem, hogy a repülés, az utazás, a szervezés meghatározó része lesz az életemnek. Már 16 éves koromban nemzetközi vitorlázórepülő versenyeken szervezőként, tolmácsként közreműködtem, miközben magam is repültem. Belekerültem ebbe a csodálatos körforgásba, ami azóta is tart.

1990-ben egy szilveszteri csoportos úttal kiutaztam Ciprusra, és ez az út meghatározta további életem irányát. 10 évig éltem Cipruson, főiskolán tanultam a turizmusról, utazási irodában dolgoztam, és egy rövid ideig egy ciprusi légitársaságnál a légiutaskísérők életét is kipróbálhattam.

2000 óta újra itthon dolgozom, de természetesen maradtam a turizmus területén, kiutaztatással foglalkozom. Az évek alatt szerencsém volt rengeteg egyéni és csoportos utazást sikeresen lebonyolítani, mégis az esküvők szervezése volt rám eddig a legnagyobb hatással. Ez egy különleges lehetőség, nagy kihívás, mely pontos munkát és figyelmet igényel. Fontos számomra, hogy az esküvő emlékezetes legyen a házasulandó pár számára: itt nem csupán két ember nyaralását kell megszervezni, hanem a nagy napnak, az esküvőnek is tökéletesnek kell lennie!


Remélem mihamarabb a Te esküvődet, utazásodat is megszervezhetem!

Pintér Zsófia
E-mail: info@eskuvokulfoldon.com
Mobil: 06-30-297-3482